TRT1 iddialı dizisine final kararı verdi. Final bölümü de açıklandı

TRT1 iddialı dizisine final kararı verdi. Final bölümü de açıklandı

TRT1 ekranlarında yayınlanan iddialı bir dizi için final kararı çıktı..

Ekrandaki yaprak dökümü sürerken dizi severlere bir kötü  haberde TRT1'den geldi. Bugüne dek TRT1 ekranlarında yayınlanan iddialı dizi için final kararı çıktı..

Türkiye'nin en iddialı dizileri son dönemde TRT1 ekranlarında yayınlanıyor. Masumlar Apartmanı ve Teşkilat dizilerinin yeri çok ayrı.. Gönül Dağı dizisi ise ekranların en sevilen dizisi.. Ancak TRT1 ekranlarında yayınlanan bir dizi daha var ki tarihimiz açısından büyük önem taşıyor. Özellikle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşayan soydaşlarımız tarafından büyük ilgi ve beğeniyle izlenen ''Bir Zamanlar Kıbrıs'' dizisi bu sezon ''Kıbrıs Zafer Doğru'' adıyla yayınlanıyordu.

TMC film tarafından TRT için çekilen Kıbrıs Zafere Doğru dizisi Cuma akşamları ekrana gelmekteydi..

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizinin final tarihi belli oldu.

FİNAL HABERİ ADA HALKINI ÜZDÜ

TRT1 tarafından alınan final kararı yavru vatan KKTC'de yaşayan çok sayıda soydaşımızı derinden üzdü. Sosyal medyadan çok sayıda kişi dizinin final yapmaması gerektiğini belirterek TRT yönetimine çağrıda bulundu. Ancak dizi 31.bölümüyle ekrana veda edecek.. TRT1 tarafından alınan bu kararın nedeninin reyting olduğu öne sürülüyor. Osman Taşcı ve Barış Erçetin’in yönetimindeki Kıbrıs Zafere Doğru dizisini Emre Özdür ve Başar Başaran kaleme alan isimler arasında yer alıyor. Şimdiye dek 18 bölümdür ekrana gelen Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin geriye sadece 13 bölümü kaldı.

Kanalın bu kararından vazgeçmeyeceği de gelen bilgiler arasında.. Dizinin eski bölümleri youtube ortamında ise yayınlanmaya devam edecek.