Oktay Kaynarca Yeni Dizisiyle İlgili İlk Ayrıntıları Paylaştı

Oktay Kaynarca Yeni Dizisiyle İlgili İlk Ayrıntıları Paylaştı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle setlere veda eden ünlü oyuncu Oktay Kaynarca gelecek sezona damga vuracak olan dizisiyle ilgili bilgiler verdi.

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alan oyuncu Oktay Kaynarca, geçtiğimiz günlerde 57. yaş gününü kutladı. Doğum günü kutlaması için dostlarıyla bir araya gelen oyuncu, tv100 mikrofununa da bazı açıklamalarda bulundu.

ATV ekranında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin olaylı final kararının ardından çok fazla açıklamalarda bulunmayan oyuncu Oktay Kaynarca, geçtiğimiz günlerde dostlarıyla birlikte 57. yaş gününğ kutladı. Kutlamanın ardından tv100 muhaberine yeni dizi projesi hakkında ilk bilgileri veren ünlü oyuncu, projede sadece oyuncu olarak değil yapımcı olarak da yer alacak. 

Okay Kaynarca Kamera Arkasına Geçecek 

Yeni dizi projesinin yapımcılığınıda üstelendiğini aktaran Kaynarca; 'Yapımcı olarak artık beni göreceksiniz. Çok büyük bir iş yapacağız ve o büyük işin yapımcısı ve aynı zamanda oyuncusu olarak ekranlara çıkacağım. Eylül sonunda itibariyle yayına çıkacak diye düşünüyoruz. Haziran başı itibariyle bir aksilik olmazsa çekimlere başlayacağız' açıklamasında bulundu. 

Dizinin ismi, hikayesi ve oyuncu kadrosuna dair detayları vermeyen oyuncu; 'Çekim yaparken bu kadar çok yorulmamıştım. Bizim çekim tempolarımız yoğundur. Ama şu andaki çalışma tempomuz onun iki katı. Senaryo ve cast çalışmaları, ekip kurma çalışmaları ile tek tek ilgileniyorum' dedi.

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın 57. yaş günü kutlamasında tv100 muhabirine yaptığı açıklamaları izlemek için;