Necati Şaşmaz, İbo Show'da Müjdeyi Verdi! Yeni Dizi Başlıyor

Necati Şaşmaz, İbo Show'da Müjdeyi Verdi! Yeni Dizi Başlıyor

Kurtlar Vadisi dizisiyle en sevilen oyunculardan biri haline gelen Necati Şaşmaz, uzun yıllar sonra setlere geri dönüyor. Necati Şaşmaz dizi müjdesini İbo Show'da verdi.

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle herkesin tanıdığı isim haline gelen Necati Şaşmaz, uzun bir aradan sonra setlere dönüyor.

Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Polat Alemdar karakteriyle sadece ülkemizde değil, Balkanlar ve Avrupa'da da ün kazanan Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Pusu, Kurtlar Vadisi Vatan ve Kurtlar Vadisi Filistin adlı devam dizi ve filmleriyle Türk dizi dünyasına adını yazdırmayı başardı. Ekranların aranan ismi haline gelen Şaşmaz, Kurtlar Vadisi serisinin sona ermesinin ardından başka bir dizi projesinde yer almamıştı. 

Bir Platformda Hayranlarıyla Buluşacak

Geçtiğimiz Pazar akşamı Show TV ekranında yayınlanan İbo Show programına konuk olan Şaşmaz, hayranlarını sevindirecek müjdeyi verdi. İbo Show programının sunucusu şarkıcı İbrahim Tatlıses'in sorularını yanıtlayan Şaşmaz, bir platformda sevenleriyle buluşacağını duyurdu.

Neceti Şaşmaz, programda yaptığı açıklamada; 'Çalışmalarım oluyor, bir platformda sevenlerimle buluşmayı düşünüyorum. Senaryosunu ben yazıyorum.' dedi. Şaşmaz'ın bu mücdeji şimdiden hayranlarını heyecanlandırdı.