FOX TV'den yeni dizi! Alina Boz'un dizideki partneri de belli oldu

FOX TV'den yeni dizi! Alina Boz'un dizideki partneri de belli oldu

FOX TV ekranlarında yeni bir dizi yayına başlayacak. Genç kuşak oyuncularından Alina Boz’un, Fox TV için çekeceği 'Zengin Kız' adlı dizisindeki partneri de resmen açıklandı.

FOX TV son dönemde adından sıkça söz ettiren dizilere imza atmaya devam ediyor. Tozlu Yaka dizisiyle büyük bir reyting toplayan FOX TV ekranlarında bu kez bir dizi daha başlayacak. yeni dizinin adı da Zengin Kız dizisi oldu.

Dizinin başrol kadrosunda Alina Boz yer alıyor.

Alina Boz'un partneri kim olacak büyük merak konusuydu. TV100.COM tarafından yayınlanan haberde Alina Boz'un partnerinin kim olduğu belli oldu. Alina Boz'un dizideki partneri Tarık Emir Tekin olacak. 

DİZİNİN YAPIM KADROSU GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Medyapım’ın imza atacağı diziyi Merve Girgin yönetecek. Dizinin senaryosunu ise Deniz Akçay üstlenecek.

DİZİNİN HİKAYESİ NASIL OLACAK? 

Dizide fakir hayatına isyan eden bebek bakıcısı Zeynep’in, sınıf atlama mücadelesi renkli bir dille seyircilere aktarılacak.

Alina Boz’un hayat vereceği Zeynep’in eline geçen yüklü miktarda para onun en büyük sınavı olacak. Bu yolculukta Zeynep’in elde etmek istediği hedeflerinden biri haline gelen ve büyük aşk yaşayacağı iş insanı Onur Köksal karakterini ise Tarık Emir Tekin canlandıracak. 

GELECEK SEZONDA DA DEVAM EDECEK

Öte yandan gelen bilgilere göre Zengin Kız dizisi yaz dizisi gibi başlıyor olsa da gelecek sezonda da devam edecek. Hikayenin tutması durumunda dizinin FOX TV ekranlarındaki yayınının sürmesi bekleniyor.

SON DÖNEMDE FOX TV ZİRVEYE OTURDU

Geçtiğimiz yaz FOX TV büyük bir çöküş yaşamış yayınladığı diziler pek tutmamıştı. Ancak bu yaz FOX TV deyim yerindeyse reyting deposu haline geldi. FOX TV ekranlarında yayınlanan Tozlu Yaka dizisi yaz dizileri arasında en çok izlenen dizilerden biri olmayı başardı.

Zengin Kız dizisinin de aynı başarıyı göstermesi bekleniyor.