Ezgi Mola'nın ödü koptu! Başından geçenleri anlattı

Ezgi Mola'nın ödü koptu! Başından geçenleri anlattı

TRT1 ekranlarının Masumlar Apartmanı dizisinde yer alan Oyuncu Ezgi Mola, Twitter'da ismi üzerinden yapılan esprilerle ilgili olarak "Gündem yapmayın beni, ödüm koptu" açıklamasında bulunarak ilginç bir şekilde tepki gösterdi

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Safiye karakteri ve Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayınlanan dizisi Erşan Kuneri'deki 'Alev Alev' rolüyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ezgi Mola bugün yine gündem olmayı başardı. Oyuncu  Ezgi Mola, kendisinin adı ve soyadıyla ilgili isim türeten sosyal medya kullanıcılarına bomba bir yanıt verdi. 

Gelen bilgilere göre Twitter'da birçok kullanıcı "Ezgi Mola'nın kaderine razı olan kuzeni Yazgı Mola", "'Ezgi Mola 2 saattir gündem olduğunu görünce Bezdi Mola", "Ezgi Mola'nın hisleri çok kuvvetli olan kuzeni Sezgi Mola" gibi paylaşımlar yaparak Ezgi Mola'yı gündem haline getirdiler. 

Öte yandan Ezgi Mola bu paylaşımların bazılarını retweet ederken, kendisi de şu mesajı paylaşarak tepki gösterdi  "Ezgi Mola’nın kutuplardaki kankası Eskimo La! Off gündem yapmayın beni, ödüm kopuyor noluyor diye" diye çıkışta... 

 DİZİSİ FİNAL YAPTI

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi de önümüzdeki hafta final yapacak. Dizinin çekimleri durdu ve Ezgi Mola set arkadaşlarıyla vedalaştı. Yeni sezonda Ezgi Mola'nın başka bir dizide olup olmayacağı bilinmiyor. 

Kaynak: Gerçek Gündem - Medyafaresi.com