EDHO'nun Yıldızı da Başrolde! ATV'den Bomba Bir Dizi Daha

EDHO'nun Yıldızı da Başrolde! ATV'den Bomba Bir Dizi Daha

ATV'de ses getirecek yeni bir dizi daha yayınlayacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncularından Yunus Emre Yıldırımer ile Gizem Güneş, 'Adı Sevgi' dizisinde birlikte yer alacak.

Yapımcılığını Kobila Film'in üstelendiği ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Adı Sevgi'nin ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde birlikte rol alan Yumus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş'in başrollerini paylaşacağı 'Adı Sevgi' dizisinin senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda Sadullah Celen'in otuduğu dizi kadrosunda Fatih Al, Cenk Hakan Köksal, İlker Sami Kılıç, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, Arzu Güler, Bora Kırkım, Ozan Güçlü, Berfu Öngören, Hande Kaptan, Asya Kasap, Mert Doğan, Serpil Gül, İlker Sami Kılıç, Nihan Büyükağaç, Mehtap Keskinci, Esra Polat Güler, Kürşat Demir ve Ece Koroğlu yer alacak.

Adı Sevgi Dizisinin Konusu Merak Uyandırdı

Gerçek yaşamdam örneklerine sık sık rastaldığımız toplumsal bir soruna vurgu yapan 'Adı Sevgi' dizisinin 'Asla Yalnız Yürümeyeceksiniz' sloganı ile ilk tanıtımı yayınlandı. 

İlk tanıtımı ile büyük beğeni toplayan 'Adı Sevgi' öğrencileri için her şeyi göze alan genç bir öğretmenin, velilerde ve öğretmenlik yaptığı kasabada yarattığı değişim ve etkiyi seyircilere aktaracak.

Kaynak: medyaradar.com