EDHO oyuncusu Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinde de yer alacak

EDHO oyuncusu Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinde de yer alacak

ATV ekranlarında yeni bir dizi yayınlanacak. Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca olunca büyük ilgi göreceğe benziyor. Ayrıca diziye Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden katılımlar da sürüyor

Geçtiğimiz sezon ani bir şekilde final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ATV seyircisini derinden üzmüştü. Herkes EDHO yeniden başlayacak mı başlamayacak mı diye merak ederken ATV ve yapım şirketi EDHO hikayesine son verdiğini açıklamıştı.

Şimdilerde ATV ekranlarında yep yeni bir dizinin hazırlığı yapılmakta. Yeni dizinin en az Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi kadar etkileyici bir dizi olması bekleniyor. Bu yüzden hazırlıklar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Hatta Yeni dizinin başrol oyuncusu olan Oktay Kaynarca hem dizide oyuncu hem de yapımcı olarak yer alacak.

Ayrıca gelen bilgilere göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden bazı oyuncularda Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinde yer alacaklar.

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisine yapılan bir transfer resmen duyuruldu. ATV ekranlarının fenomen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncularından biri daha Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinde yer alacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın final yapmasının ardından Onur Tan ile birlikte Güzel Adamlar isimli yapım şirketini kuran Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin adı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' oldu.

Kaynarca’nın yeni dizisi Haziran ayının sonunda sete çıkacak. Yapım Eylül ayında ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Dizide Oktay Kaynarca Cezayir karakterini canlandıracak.

Dizinin kadrosunu güçlendirmek isteyen Oktay Kaynarca, geçtiğimiz mayıs ayında Işıl Yücesoy ile el sıkıştı. Onur Tan, Kaynarca’nın EDHO’dan rol arkadaşıyla bir görüşme gerçekleştirdi.

Gazeteci Arif Hür'ün haberine göre, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı 'Tipi' karakteri ile bilinen oyuncu Savaş Özdemir'in, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yönetmeni Onur Tan ile görüştüğü ortaya çıktı.

Şu ana kadar kendisine gelen 4 dizi ve 2 sinema filmi teklifini reddettiği öğrenilen Özdemir'in, 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisi ile görüşmelerinin devam ettiği ve kadroya dahil olacağı öğrenildi. 

DİZİ NE KADAR SÜRECEK?

Öte yandan duvar.com.tr'de aktarılanlara göre 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisi için tüm hazırlıklar devam ediyor ve dizi Eylül'de ekranda olacak. Medya kulislerinde konuşulanlara göre 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin en az üç sezon ATV ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi kadar dizinin etkileyici olup olmaaycağı ise yayınlanacak ilk 10 bölümden sonra belli olacak.

ATV ekranlarında yayınlanan diziler şimdiye dek en çok izlenen diziler arasında yer alıyordu!

Bu dizinin de diğer diziler gibi etkileyici ve uzun soluklu olması bekleniyor.