Deniz Can Aktaş Yeni Dizisiyle Ekrana Geri Dönüyor

Deniz Can Aktaş Yeni Dizisiyle Ekrana Geri Dönüyor

Menajerimi Ara dizisinde Barış karakterine hayat veren ünlü oyuncu Deniz Can Aktaş yeni dizisiyle sonunda setlere geri dönüyor.

Avlu dizisinde dikkatleri üzerine çeken ve son olarak Menajerimi Ara dizisinde Barış karakterini canlandıran Deniz Can Aktaş yeni bir dizi projesiyle ekranlara dönüyor.

Son dönemde ekranların araran ismi haline gelen başarılı oyuncu Deniz Can Aktaş, yeniden setlere dönüyor. Güney Kore dizisi 'Dr. Romantic' uyarlaması olan, TRT1 ekranında yayınlanacak 'Kasaba Doktoru' isimili yeni dizide rol alacak olan Aktaş'a başrolde Hazal Subaşı eşlik edecek. 

Ayrıca ARC Film tarafından çalışmaları başlatılan dizide, son olarak ATV'nin uzun soluklu sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da İlyas Çakırbeyli karakterini canlandıran Ozan Akbaba da yer alacak. 

Kasaba Doktoru'nun Konusu Ne?

Şehirde büyük bir hastanede çalışan doktorun travmatik bir olaydan sonra ortadan kaybolmasının ardından küçük bir kasabada bulunan küçük bir hastanede yeniden işe başlamasıyla başlayacak olan Kasaba Doktoru, ülkemizdeki doktorların yaşadığı sorunlara da dikkat çekecek.

Kaynak: televizyongazetesi.com