Yılmaz Özdil Twitter’dan duyurdu! Artık o da ‘Reis’çi

Yılmaz Özdil Twitter’dan duyurdu! Artık o da ‘Reis’çi

İktidara yönelik sert eleştirileriyle bilinen Yılmaz Özdil sosyal medya hesabı twitter üzerinden dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Yılmaz Özdil paylaşımıyla “o da artık ‘Reis’çi oldu” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

İktidarın belki de hiç sevmediği isimlerden biri Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil.. Sözcü gazetesindeki köşesinde Yılmaz Özdil iktidara en ağır eleştirileri yöneltiyor. Yılmaz Özdil son dönemde sosyal medyayı da aktif olarak kullanan isimlerden biri.

Gazeteci Yılmaz Özdil resmi twitter hesabı  üzerinden  “Reis dediğin İlker reis gibi olur, helal olsun" notu düşülmüş bir video paylaştı. O video kısa sürede Türkiye gündemine oturdu.

Söz konusu videoda Çanakkale'de Gökçeada ile Semendirek adası arasındaki Uluslararası karasularında olta ile balık avlayan Türk teknesine Yunan Sahil Güvenliği müdahale etmek istediği Türk balıkçının da yunan güvenlik güçlerine rest çektiği görülüyor. Milli gazete'nin aktardığı habere göre Türk balıkçı  “Burası uluslararası karasuları; cesaretiniz varsa gelin" sözleriyle Yunan Güvenlik güçlerine rest çekiyor. 

YILMAZ ÖZDİL ÇOK ETKİLENDİ

Bu durum Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'i etkiledi. Adının İlker olduğu öğrenilen ve İlker Reis ismiyle sosyal medyada içerikler üreten balıkçının bu hareketleri tüm Türkiye'yi derinden etkiledi. Özellikle Yılmaz Özdil öylesine etkilendi ki twitter sayfasında İlker Reis'in kısa bir videosunu paylaşarak  “Reis dediğin İlker reis gibi olur, helal olsun" sözleriyle paylaştı.

YILMAZ ÖZDİL REİSİNİ SEÇTİ 

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in bu paylaşımının altına gelen ‘Artık o da reisçi' yorumu ise sosyal medyanın gündemine oturan başka bir konu oldu. Öte yandan başta Yeniçağ gazetesi olmak üzere çok sayıda Muhalif gazete de Yılmaz Özdil'in İlker Reis paylaşımını manşetlerine taşıdı.