Mehmet Günsür bomba projeyle setlere dönüyor! Kadroda Alperen Duymaz'da var

Mehmet Günsür bomba projeyle setlere dönüyor! Kadroda Alperen Duymaz'da var

Yakışıklı oyunculardan Alperen Duymaz ve Mehmet Günsür bomba projeyle seyirci karşısında olacaklar..

Mehmet Günsür kuşkusuz oynadığı dizi ve filmlerle adından en çok söz ettiren isimlerden biri. Mehmet Günsür bu kez çok iddialı bir filmle seyirci karşısında olacak. Geçtiğimiz günlerde Mehmet Günsür yeni bir dizi projesi için imza atmıştı. Bu dizide Ali Rıza Efendi'ye hayat vereceği öğrenilmişti.

Herkes Atatürk dizisini merakla beklerken Mehmet Günsür'un yeni bir film projesine de imza attığı öğrenildi. 

Öyle ki yeni film projesiyle Mehmet Günsür baya fırtınalar koparacak. Mehmet Günsür'un yeni filminin adı ve kadrosu da belli oldu. 

İtalya'da yaşayan yakışıklı oyuncu Mehmet GÜnsür yeni bir film projesiyle seyirci karşısında olacak. Üstelik filmin kadrosunda son olarak Son Yaz dizisiyle seyirci karşısında olan Alperen Duymaz'da var. Alperen Duymaz ve Mehmet Günsür'un birlikte yer alacağı filmin konusu da belli oldu.

Erdi Işık’ın yazdığı filmde hikâye Kül adlı kitap tekstinin bir yayınevine gelmesiyle başlıyor. Marangoz Metin Ali rolüne Alperen Duymaz’ın, yayınevinin sahibinin eşi Gökçe rolüne ise Funda Eryiğit’in hayat vereceği filmin ekibine Günsür de katıldı. 

TV100'ün haberine göre; İtalya’da yaşayan ünlü aktör Mehmet Günsür, merakla beklenen filmde Gökçe’nin eşine hayat verecek.


Günsür bu yaz ayrıca Aras Bulut İynemli’nin başrolünü oynayacağı “Atatürk" dizisine de konuk olacak.