Fatih Portakal bu kez eleştirmedi hatta destek verip kutladı

Fatih Portakal bu kez eleştirmedi hatta destek verip kutladı

Gazeteci Fatih Portakal sosyal medyada hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı ve uygulanan taktiği tebrik etti.

Cumhur ittifakı adayını açıkladı. AK PARTİ Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı adayı olacak. Herkes muhalefetin adayının kim olacağını ise merak ediyor. Muhalefet ise adayını açıklamıyor. Adayı açıklamayan muhalefet iktidarın adayı yıpratmasını istemiyor!

SEÇİM KARARI ALIN AÇIKLAYALIM

Muhalefet cephesinde genel olarak ağırlık iktidarın seçim kararı alması durumunda adayı açıklamak yönünde.. Bu karar çok sayıda anketçi tarafından da doğru bulunuyor. Ancak bu durum iktidarın sinirlerini bozuyor.

Her fırsatta Cumhur ittifakı ortakları muhalefete adayı açıklama baskısı hatta adayın Kemal Kılıçdaroğlu olması yönünde baskı yapıyor.

FATİH PORTAKAL KUTLADI

Genelde hem iktidarı hem muhalefeti eleştirmesiyle bilinen Fatih Portakal, muhalefetin uyguladığı söz konusu taktiği kutladı. Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Fatih Portakal, Birgün gazetesindeki bir haberi alıntılayarak ''Muhalefet aday ismini bilmeceye çevirerek doğru bir sey yapıyor. Erdoğan ve ekibinin sinirlerini bozuyor. Seçim tarihi belli olana kadar iyi strateji.'' açıklamasında bulundu. İşte Fatih Portakal'ın yaptığı o paylaşım