TELE1 kapatılacak mı? Merdan Yanardağ beklenen haberi verdi

TELE1 kapatılacak mı? Merdan Yanardağ beklenen haberi verdi

Borçları nedeniyle lisans tehlikesi yaşayan TELE1 borçlarını ödedi. Kanalın yöneticisi Merdan Yanardağ iyi haberi verdi

Muhalif kimliğiyle bilinen TELE1 televizyonuna peş peşe cezalar kesiliyor. Satış tehlikesi içerisinde olan TELE1 borçlarını ödedi. Güzel haberi ise kanalın yöneticisi Merdan Yanardağ duyurdu.

Oda TV'de yer alan habere göre; TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, kanala kesilen ve ayın 22’sine kadar ödenmemesi halinde haciz işlemi başlatılacağı bildirilen Radyo ve Televizyon Kurulu (RTÜK) cezalarının ödendiğini duyurdu. ‘Kumpasın bozulduğunu’ söyleyen Yanardağ, TELE1’e destek olan herkese teşekkür etti.

Merdan Yanardağ, konuyla ilgili ise şu açıklamayı yaptı.

“RTÜK cezalarının ödenmemesi halinde 182 bin TL’ye satışa çıkarılacaktık. Laiklik mücadelesine, demokrasi mücadelesine katkıda bulunan bütün dostlarımıza, yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar hangi kararlılıkla yayıncılık yaptıysak bundan sonra da yolumuza öyle devam edeceğiz.

Ben sizleri kutluyorum, bu kumpası siz bozdunuz. Türkiye’de büyük bir dayanışma hareketi yaşandı. Bir toplumsal mücadeleye dönüştü. Bu mütevazi ama önemli bir öyküdür. Önemli başarıların habercisi diye nitelendirebiliriz. Ben tüm yurttaşlarımıza, izleyicilerimize, destekçilerimize saygılarımı iletiyorum. Sonsuz övgüyü hak ediyor seyircilerimiz. Önlerinde saygıyla eğiliyorum.”