Haluk Levent’ten kendisini eleştiren Deniz Akkaya'ya zehir zemberek yanıt!

Haluk Levent’ten kendisini eleştiren Deniz Akkaya'ya zehir zemberek yanıt!

Manken Deniz Akkaya dün sosyal medya hesabı üzerinden ABD’de tutuklu yargılanan Sezgin Baran Korkmaz ile AHBAP Başkanı Haluk Levent‘in fotoğrafını paylaşıp bazı iddialarda bulunmuştu. Haluk Levent o iddialara yanıt verdi.

Manken Deniz Akkaya, depremde topladığı yardımların ardından önce AKP ardından da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hedefine oturan AHBAP Başkanı Haluk Levent ile ilgili sosyal medyadan bir dizi paylaşım yaptı ve bazı iddialarda bulundu.

Haluk Levent’in ABD’de tutuklu yargılanan Sezgin Baran Korkmaz ile fotoğrafını paylaşan Akkaya, “Bu mu güvenilir?” diye sordu. Haluk Levent de Akkaya’ya sosyal medya hesabı üzerinden sert sözlerle Deniz Akkaya'ya yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hatırlatan Levent şu ifadeleri kullandı:

ERDOĞAN'IN DA FOTOĞRAFI VARDI

“1) Şeytanın yeryüzündeki temsilcileri magazinden vurmaya da başladılar.
Allah için vurun da şimdi yapmayın.
Köylerde donanlar, evsizler, yakınlarının cesedini bulamayanlar canhıraş.
Whatsap hatlarımız çığlık çığlığa .
Şimdi ben ara verdim ve cevap yazıyorum
Zamana yazık değil mi?

2) Sayın Cumhurbaşkanımızla da fotoğrafı olan Sezgin Baran Korkmaz’ın bütün parasını AHBAP üzerinden akladığımı yazıyor Deniz Akkaya.
Yahu bu devletin denetimcileri , MASAK ı , istihbaratı yarım akıllı mı?
Siz biliyorsunuz da onlar bilmiyor?”

3) Bu sayfada 7 yıldır heyyooo deyip menemen yapıyorum pasta yapıyorum evlerde günümü geçiriyorum dayanışma adına. Bir gün Sezgin Baran aradı. Şirketimizin gecesine çıkar mısın dedi. Kaç lira olur dedi. Ben de ben para almayayım sen 5 ailenin tüm sıkıntılarını çöz dedim! Çözdü."

5 MİLYON TL'LİK DAVA AÇACAĞINI SÖYLEDİ

Levent yaptığı açıklamada son olarak Deniz Akkaya'ya 5 milyon TL tutarında tazminat davası açacağını belirtti. Levent şöyle konuştu:

"Tekrar ediyorum! Karalayın bağırın isyan edin iftira atın. Yemin ederim kabulüm. Ama şimdi değil ya şimdi değil!! Ve Deniz Akkaya . 5 milyonluk tazminat davası açıp depremzedelere kullanacağım. Mahkemenin takdiri kaç lira ise artık. Sonuçta zaten mahkum olacaksın. Ayıptır."