FOX TV'de Yasak Elma dizisine yeni gelen Sami Bey Kim?

FOX TV'de Yasak Elma dizisine yeni gelen Sami Bey Kim?

Yasak Elma dizisinin fragmanında yer alan Sami bey merak konusu oldu. Peki kim bu isim?

5.Sezonuyla ekrana gelen Yasak Elma dizisi seyirciden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Yayınlanan her bölüm pazartesi akşamları FOX TV'ye adeta reyting depoluyor. Şimdiye kadar diziye yeni karakterler katıldığı gibi ayrılanlar da olmuştu.

Yasak Elma dizisinin 125.bölümüne yeni bir oyuncunun daha katılacağı öğrenildi. Yayınlanan fragman ses getirirken diziye katılan yeni karakterle ilgili bilgileri ise gazeteci Birsen Altuntaş kişisel internet sitesinde yazdı.

İşte Birsen Altuntaş'ın Sami bey karakteriyle ilgili o yazısından ilgili bölüm: 

Her hafta birbirinden heyecanlı olaylara sahne olan dizinin yeni bölümünde Kumru, Ömer’le yaklaşmaya devam edecek. Yıldız Kumru’nun hareketlerinden şüphelenecek ve Ömer’in halası olayların ortasına düşecek.

Çağatay, Yıldız’dan boşanma planları yaparak Kumru’nun oyununa son vermeye çalışacak.

İlerleyen bölümlerde herkesin Çağatay’a karşı cephe alacağı dizinin 125. bölüm fragmanında Ender’in Sami bey diye bahsettiği kişi merak konusu oldu.

Gökhan Civan’ın canlandırdığı Sami beyin dizide sadece bir bölüm yer alacağı öğrenildi.

Gökhan Civan kimdir?

Sinema ve dizi film oyuncusu olan Gökhan Civan 1967 senesinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'ndan mezun olan GÖkhan Civan çok sayıda atölyede de yer almıştır.

FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Yasak Elma dizisinde 1 bölüm konuk oyuncu olarak yer alacak olan Gökhan Civan şimdiden seyirciler tarafından da merak edilir odlu. Gökhan Civan'ın performansı ise seyirciler tarafından çok merak ediliyor.