Fatih Portakal'dan Yeni Akit'in Müjde Haberine Tepki

Fatih Portakal'dan Yeni Akit'in Müjde Haberine Tepki

Gazeteci Fatih Portakal Yeni Akit gazetesinin müjde haberiyle dalga geçti.

Türkiye'de yaşanan kur krizi muhalif medyanın gündeminden düşmezken iktidara yakın medya ise bu krizi görmezden geliyor. Yeni Akit gazetesi tarafından yapılan bir haber eski FOX TV sunucusu Fatih Portakal'ı çileden çıkardı.

Fatih Portakal sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ilgili gazeteyi hedef aldı.

Yeni Akit'in haberi için Fatih Portakal twitter hesabından yayınladığı mesajda '' "Günün en komik haberi kanımca: Demokrasimiz sağlam ve güvenilir olduğu için Arap sermayesi TR’ye gelecekmis. Arap dünyası ve demokrasi. TR ve sağlam demokrasi!! Hayırlı işler" ifadelerine yer verdi.

YENİ AKİT GAZETESİNİN HABERİNDEKİ BAŞLIKLAR NEYDİ?

-Sanayiden finansa, enerjiden ulaşıma, madencilikten perakendeye kadar pek çok alanda yabancı yatırımcı çeken Türkiye, Körfez ülkeleri tarafından da tercih edilen ülkelerin başında geliyor.

YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKANI TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'da iktidara tepki gösteren isimler arasındaydı. Erbakan yaptığı açıklamada 10 milyar dolar için Birleşik Arap Emirlikleri'ne bel bağladılar diyerek iktidara sert tepki gösterdi. Erbakan çözümün beton ekonomisinde değil üretim ekonomisinde olduğunu belirterek iktidara sert sözlerle yüklendi..