Fatih Portakal Kırmızı Et İçin Beklenen Tehlikeyi Açıkladı

Fatih Portakal Kırmızı Et İçin Beklenen Tehlikeyi Açıkladı

Yakında et bulamayacağız diyen Fatih Portakal, Kırmızı et sektöründeki tehlikeye işaret etti.

Türkiye'de tepeden tırnağa çok sayıda ürün zamlandı. Enflasyon giderek tırmanırken yaşanan bu durum sadece sıradan vatandaşları da isyan ettiriyor. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan  Fatih Portakal son dönemdeki zamları peş peşe paylaşıyor.

Dün bir manavdan yaptığı alışveriş sonrası aldığı ürünlerin fiyatlarını paylaşan Fatih Portakal bu kez kırmızı et sektöründeki krize dikkat çekti. Vatandaş ayçiçek yağı bile almakta zorlanırken Fatih Portakal'ın kırmızı et isyanı da başka bir bakış açısı olsa gerek yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Milli gazete'nin de geçtiği habere göre: Gazeteci Fatih Portakal Twitter hesabından yaptığı açıklamada kokorece de zam geldiğini açıkladı. Portakal ''Vallahi boğazımıza da göz diktiler'' ifadelerini kullandı. 

Portakal, yükselen et fiyatlarına da dikkat çekti. ''Et bulunabilecek mi?'' sorusunu sordu..

Fatih Portakal dün yaptığı paylaşımda da manav fiyatlarına dikkat çekmiş ve "Manavdan haber var: ödemiş karnabahar kilo 8 TL, Serik patlıcanı dün  8,5 TL idi. Bugün halde 9,5 TL. Etiket fiyatı 12. Salatalık halde 7 TL. Ödemiş kestane yerinde 50 TL. Kaça satayım diyor." ifadelerine yer vermişti.

İşte Fatih Portakal'ın hayat pahalılığı üzerine yazmış olduğu o iki mesaj