Dolar ve Altında Fatih Portakal Pek Bilinmeyen Bir Detayı Yakaladı

Dolar ve Altında Fatih Portakal Pek Bilinmeyen Bir Detayı Yakaladı

Dolar artacak mı veya altın düşecek mi söylemleri devam ederken Fatih Portakal bu konuya ilginç bir bakış açısı getirdi.

Türkiye'de son dönemde yoğun gündem dolar ve piyasalar. 1 ay boyunca hızla yükselen dolar düşüşe başladı. Erdoğan'ın açıkladığı yeni sistem vatandaşta ilgi gördü. Hızla yükselen dolar düşüşe geçti. Ancak yüksek olduğu dönemlerde dolar alan çok sayıda vatandaş zarar etti. Deyim yerindeyse adeta sarsıldılar.

Özellikle küçük yatırımcıların daha çok kaybettiği iddia ediliyor.

Tüm bu gelişmeler ışığında en çok merak edilen başka bir detay ise dolar ve altının tekrar yükselip yükselmeyeceği. Bazı ekonomistler yükselecek diyor bazıları ise daha da düşecek diyor. Gazeteci Fatih Portakal'da bu tartışmaları yakından takip ettiğini açıkladı.

Yeniçağ gazetesinin aktardığı habere göre: Döviz fiyatlarındaki yükseliş ve inişler merakla takip edilmeye devam ediyor.

Gazeteci Fatih Portakal dolar ve altın piyasalarıyla ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Fatih Portakal şu ifadeleri kullandı:

“Döviz altın düşecek diyenlerle, döviz altın artacak diyenleri ilgi ile okuyor, merakla takip ediyorum. Ortak yanları hepsi tarih veriyor. Bakalım hangi taraf bilecek?”

İşte o paylaşım:

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Öte yandan Fatih Portakal'ın bu kısacık paylaşımının büyük ilgi gördüğü görüldü. İktidarın atacağı olumlu adımların ekonomideki bahar havasını daha da artıracağı görüşleri ise ekonomi dünyasında yüksek seviyelerde seyrediyor. İktidar bu yolla oy kaybını durdurmayı amaçlıyor.