Deprem için seferber olan madencileri Demet Özdemir unutmadı! Alkışlanacak sözler

Deprem için seferber olan madencileri Demet Özdemir unutmadı! Alkışlanacak sözler

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından enkaz çalışmalarında yer alan maden işçilerine teşekkür mesajı paylaştı ve duygulandıran sözler söyledi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 38 binden fazla kişinin hayatını kaybetmesine yol açan depremlerin ardından başlayan arama kurtarma çalışmaları, depremin 12'nci gününde de devam ederken maden işçileri çok sayıda vatandaşın kurtarılmasına katkı sağlamıştı. Maden işçilerine oyuncu Demet Özdemir yaptığı bir paylaşımla teşekkür etti.

Demet Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi;

"Bu zamana kadar hatta hala enkaz çalışmalarına büyük ölçüde yüreğini, gücünü koymuş, yüksek ölçüde tespit ve başarılı kurtarmaları bizlere yaşatan madencilerimize sonsuz teşekkür ediyorum!!! Sizi unutmayacağız."

Özdemir bir başka paylaşımında ise "Yaşadığımız süreç çok yıpratıcı, çok üzücü! Yüreğimiz hala o enkazlarda! Bir umut gelen haberlere seviniyoruz! Ama kayıplarımız için yüreğimiz yanmaya devam ediyor! Kayıplarımıza Allahtan rahmet ve sevenlerine, ailelerine tekrar başsağlığı diliyorum" dedi.

133950966-screenshot1.jpg