Bağış kampanyasına katılan Hande Erçel anlattıklarıyla herkesi ağlattı!

Bağış kampanyasına katılan Hande Erçel anlattıklarıyla herkesi ağlattı!

"Türkiye Tek Yürek" kampanyasında bağış toplayan oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabından o akşam gelen bağışları ve yaptığı konuşmaları anlattı. Hande Erçel'in anlattığı olay herkesi ağlattı.

Tek Yürek Türkiye kampanyası düzenlenmiş ve bir çok TV kanalından o kampanya canlı yayınlanmıştı. Ünlü isimler ve oyuncularda bağış kampanyasına destek olmak amacıyla telefonlara bakmışlardı. O oyuncular arasında Hande Erçel'de vardı. Hande Erçel, twitter hesabından yaptığı açıklamada yaptığı konuşmalardan bir bölüm paylaştı ve herkesi sözleriyle ağlattı.

"Dün akşam yayındaki yoğunluk sebebiyle paylaşmaya fırsatım olmadı ama sadece bende kalmasın istedim... Küçücük kalplerine kocaman yürek sığdırmış bir çok çocuk aradı beni, kumbarasını kırıp bağışta bulunan, 11 yaşında lösemiyle savaşan güzel Yüsra aradı tedavisi için ayrılan bütçeden bağışladı."

"ŞEHİDİN 11 YAŞINDAKİ OĞLU BAĞLANAN MAAŞINI BAĞIŞLADI"


Erçel, "Ve 17 şubat 2016 şehitlerimizden Uğur Fetih Özdemir 'in 11 yaşındaki biricik oğlu ona bağlanan aylığını bağışladı. Sizi yetiştiren anne, babanın ellerinden öpüyorum. Sevgilerimi iletiyorum. Burada kalsın, bilin istedim" dedi.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

103834096-turkiye-tek-yurek-kampanyasina-katilan-hande-156409506946m.jpg