Herkes sustu Fatih Portakal bombayı patlattı! Yazın bir kenara diyerek açıkladı

Herkes sustu Fatih Portakal bombayı patlattı! Yazın bir kenara diyerek açıkladı

Sözcü TV ana haber sunucusu Fatih Portakal gündemi sarsacak bir iddia ortaya attı. İddiasına Meral Akşener ne yanıt verecek merak ediliyor...

Seçimlerin ardından muhalefette kaos ortamı sürüyor. İyi Parti ile CHP arasında yaşanan ittifak krizi İyi Parti'de istifalara yol açtı.

Meral Akşener yönetimi ittifaka kesin kapıyı kapatırken İyi Parti'den de peş peşe istifa haberleri geliyor.

İyi Parti'den istifa eden isimlerin oldukça kilit isimler olması dikkat çekiyor. Mynet.com sitesindeki habere göre; Gazeteci Fatih Portakal'ın iddiası olay olacak türden. Sözcü TV'de ana haber bültenini sunan Fatih Portakal'a göre İyi Parti'de flaş bir istifa daha yaşanacak. İstifa krizinin süreceğini öne süren Fatih Portakal'dan İyi Parti'de deprem etkisi yaratacak açıklamalar

kapak-084629.jpg

Son dakika haberi... Yerel seçimlere hızla yaklaşırken, İYİ Parti'de sular durulmuyor. Yaşanan istifalar ve 'kayıp para' iddiaları gündem yaratırken, gazeteci Fatih Portakal'dan çok konuşulacak yeni istifa iddiası geldi. İYİ Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale'nin partisinden istifa edebileceğini savunan Portakal "Yazın bir kenara. Başka partiye bile geçebilir" dedi.

ATİH PORTAKAL'DAN DİKKAT ÇEKEN İDDİA


Son günlerde yaşanan istifaların ardından parti içinde gidişatta 'mutsuz ve rahatsız olan' isimler olduğu iddiaları iyiden iyiye gündeme gelirken, gazeteci Fatih Portakal çok konuşulacak bir iddiayı ortaya attı.

18018045-728xauto.jpg


"ÜMİT ÖZLALE İSTİFA EDEBİLİR"


Portakal, yaptığı açıklamada İYİ Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale'nin partisinden istifa edebileceğini belirtti.

Portakal'ın dikkat çeken açıklamaları şöyle;

"YAZIN BİR KENARA! BAŞKA PARTİYE BİLE GEÇEBİLİR"


"Bir kulis bilgisi paylaşayım. İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale bile partisinden istifa edebilir. Aday olarak bir ay önce açıklamışlardı. Yazın bir kenara. Başka partiye bile geçebilir"