Yakamoz S-245'in Yıldız Oyuncusu Özge Özpirinçci Kim? Özge Özpirinçci Hakkında Bilinmeyenler...

Yakamoz S-245'in Yıldız Oyuncusu Özge Özpirinçci Kim? Özge Özpirinçci Hakkında Bilinmeyenler...

Netflix platformunda geçtiğimiz günlerde ilk sezonu yayınlanan Yakamoz S-245 dizisinde Defne karakterine hayat veren Özge Özpirinçci kim?

Netflix platformunda geçtiğimiz günlerde 1. sezonu yayınlanan, güneşin doğması sonucu insanların hayatını kaybettiği ve bir grup denizci ve araştırmacanın hayatta kalma mücadelesini anlatan, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Ece Çeşmioğlu, Ecem Uzun, Ertan Saban, Alper Saldıran ve Meriç Aral ile paylaşam Özge Özpirinçci, canlandırdığı Defne karakteriyle dikkatleri üzerine topladı. Peki Özge Özpirinçci kim?

Özge Özpirinçci Kim?

1 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Özge Özpirinçci, Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Bölümünden mezun oldu. 

Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri gibi başarılı dizilerle oyunculuğa adım atan Özpirinçci, 2009-2010 yılları arasında yayınlanan Melekler Korusun adlı dizi ile geniş kitlelere adını duyurdu.

Vali, Anadolu Kartalları, Karışık Kaset, Acı Tatlı Ekşi, Tatar Ramazan, Aramızda Kalsın gibi birçok projede yer alan güzel oyuncu Aşk Yeniden ve Kadın dizileriyle son dönemin en çok konuşulan kadın oyuncuları arasına adını yazdırdı.

2021 yılında oyuncu Burak Yamantürk ile nikah masasına oturan Özpirinçci, bir çocuk annesidir.