Uğur Aslan Kim? Yargı'nın Yıldızı Uğur Aslan Hakkında Bilinmeyenler...

Uğur Aslan Kim? Yargı'nın Yıldızı Uğur Aslan Hakkında Bilinmeyenler...

Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisinin Komiser Eren'i Uğur Aslan, merak edilen isim haline geldi. Peki Uğur Aslan kim?

Kanal D ekranında yayınlanan, Ay Yapım imzalı Yargı dizisinin Komiser Eren'i Uğur Aslan, yeni TV programı Afara ile gündeme bomba gibi düştü. Sadece oyunculuğuyla değil, sesiyle de dikkatleri üzerine toplayan Uğur Aslan kim?

Uğur Aslan Kim?

9 Şubat 1972 tarihinde Hatay'da dünyaya gelen Uğur Aslan, Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon işe evli ve ikisi kız biri erkek olmak üzere üç çocuğu var.

İlk ve orta öğrenimini Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde tamamladıktan sonra lise eğitimi için Antakya'ya gitmiştir. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunu olan Aslan, oyunculuk kariyerine henüz lise öğrencisiyken başladı.

2005 yılında yayınlanan Kale İçi adlı dizi ile ilk defa ekranlara gelen Aslan, Gümüş, Aile Reisi, Yer Gök Aşk, Karadayı, Kara Sevda, Siyah Beyaz Aşk, Kuruluş Osman ve Çukur gibi başarılı dizilerde rol aldı.

Şimdilerde Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisinde Komiser Eren karakterine hayat veren Aslan, ayrıca Kanal D ekranına geçtiğimiz günlerde ilk bölümü ile geren Afara adlı talk show programının sunuculuğunu üstlenmektedir.