TRT1’in En İddialı Projesi Alparslan Dizisine Yeni Karakter Katıldı

TRT1’in En İddialı Projesi Alparslan Dizisine Yeni Karakter Katıldı

TRT1 ekranlarında yayınlanan Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in başrollerindeki Alparslan dizisi reyting konusunda zirveye oynarken dizi kadrosuna yeni bir oyuncunun daha katılacağı öğrenildi.

Televizyon gazetesi tarafından yapılan bir haberde TRT1 ekranlarında yayınlanan Alparslan dizisine yeni bir oyuncunun daha katılacağı duyuruldu. Pazartesi akşamları milyonlarca izleyici heyecanla Alparslan Büyük Selçuklu dizisini bekliyor… Selçuklu Devleti’nin en önemli sultanlarından Alparslan’ın hikayesini izleyenler Barış Arduç ve Fahriye Evcen ikilisinin başarılı performansıyla diziye daha da çok sarıldı.

Akli Film'in yapımcılığını üstelendiği, Sedat İnci'nin yönetmenliği üstlendiği Alparslan dizi oyuncu kadrosu genişliyor.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin öncesini anlatan Alparslan Büyük Selçuklu başrollerinde Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür ve Yurdaer Okur yer alıyor. Başarılı oyunculuk performansı ve iyi işlenen hikayesiyle henüz yeni bir dizi olmasına rağmen tüm kişilerde gün birinciliğini elde etti. 

Bu sezonun en dikkat çeken TRT1 yapımlarının başında gelen Alparslan Büyük Selçuklu kadrosu da genişlemeye devam ediyor. Akli Film'imn patronu Emre Konuk'un büyük bir titizlikle platosundan set ekibine kadar ilgilendiği diziye oba beyi karakteri için bir ismi seçti. Diziye katılan yeni isim ise Şahin Çelik oldu.

Şahin Çelik, Alparslan Büyük Uyanış dizisinde oba beyi karakteriyle karşımıza çıkacak.

Peki Şahin Çelik Kimdir?

Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu olan Şahin Çelik, İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda kadrolu sanatço olarak çalışmaktadır.

Tiyatronun yanı sıra birçok sinema ve televizyon için çalışmalar yapan oyuncu, Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Ürdünlü bakan karakteriyle herkesin tanıdığı isim haline gelmiştir. 

Ruhsar, Kurtlar Vadisi, Acı Hayat, Pusat ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi birçok başarılı dizilerde yer alan Çelik, 1973 yılında İstanbul Efendisi: Musahipzade Celal tiyatro oyunuyla sahnelere adım atmıştır.