Masumlar Apartmanı Dizisi İçin Yolun Sonu Görüldü! Reytingler Çakıldı

Masumlar Apartmanı Dizisi İçin Yolun Sonu Görüldü! Reytingler Çakıldı

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi için sona gelinmiş görünüyor. Dizinin yeni bölümündeki reyting düşüşü gözlerden kaçmadı.

TRT1 ekranında yayınlanan, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi romanından uyarlanan, başrollerini Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Aslıhan Gürbüz'ün paylaştığı Masumlar Apartmanı, izleyici kaybetmeye devam ediyor.

Gerçek hayattan alınan hikayesi ile TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı, ilk sezonu ve ikinci sezonun ilk bölümlerini yüksek reytinglerle tamamladı. Ancak ikinci sezonun ilk birkaç bölümünden sonra izleyici artık Safiye ve Gülben'in iyileşmesini Han'ın ikili ilişkilerinden daha çok görmek istediğini defalarca dile getirmişti. Ne yazık ki senaryo yine Han'ın ikili ilişkileri üzerinden yürüdü ve diziye yeni oyuncular katıldı. Her ne kadar bazı yönlerde iyileşmeye gidilse de izleyici bir kere ekranı değiştirdi.

Kemik bir izleyici kitlesi olan Masumlar Apartmanı, reytinglerde yaşanan düşüş göz önüne alındığında 3. sezonu zor görecek.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Masumlar Apartmanı 60. bölümün reyting sonuçları bir hayli üzdü. AB kategorisinde günü 6. tamamlayan dizi, ABC1'de ise günü 8. tamamladı. İlk sezonda elde ettiği gün birinciliklerini bir hayli geride bırakan Masumlar Apartmanı'nın geleceği pek parlak görünmüyor.

Kaynak: televizyongazetesi.com