Mahkum Dizisindeki Savcı Fırat Bulut Yani Onur Tuna Aslında Kim! Hayranlarının Bilmesi gereken gerçekler

Mahkum Dizisindeki Savcı Fırat Bulut Yani Onur Tuna Aslında Kim! Hayranlarının Bilmesi gereken gerçekler

FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisinde başrol oyuncusu olan Onur Tuna son dönemin merak edilen isimleri arasında yer alıyor.

2 Temmuz 1985 tarihinde dünyaya gelen Onur Tuna aslında Çanakkale doğumludur. Mahkum dizisinde fırtınalar estiren Onur Tına adeta performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Mucize doktor ve Yasak elma dizileriyle FOX TV seyircinin gönlünde taht kuran Onur Tuna şimdilerde yine aynı kanalda boy gösteriyor.

Mahkum dizisi henüz yeni başlamasına rağmen ses getiren dizilerden biri oldu. Kader mahkumu bir savcıya hayat veren Onur Tuna seyircileri derinden etkilemeyi başardı.

Peki kimdir bu Onur Tuna?

Onur Tuna son dönemin en etkili dizi ve film oyuncularından biridir. 2021 günümüz itibariyle 36 yaşında Olan Onur Tuna Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisansını tamamlamıştır. Onur Tuna ardından yine aynı üniversitenin yer aldığı şehir olan İzmir'deki  Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı'nda bir yıl Sanat Müziği Ses Eğitimine 1 yıl boyunca devam etmiştir.

Bu eğitimi hayranları tarafından pek bilinmemektedir. 

OYUNCULUK KARİYERİ TESADÜF DEĞİL

Sanata her zaman ilgi duyan Onur Tuna'nın oyunculuk hayali de pek tesadüf değil. Kariyer basamaklarını çıkmadan önce  İzmir'deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde yaklaşık üç yıl oyunculuk eğitimi almış ve Neşe Erberk Ajans'ta da dört yıl fotomodellik yapmıştır. Anne tarafından Selanik göçmeni olan yakışıklı oyuncu Baba tarafından ise Çanakkalelidir. 2011'de Hayat Devam Ediyor dizisiyle ekrandaki ilk deneyimini yaşayan oyuncu sonrasında da  Cesur Yürek dizisinde boy göstermiştir.

Asıl çıkışını ise FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma ile Mucize Doktor dizileriyle yapmıştır.. Şimdilerde ise Mahkum Dizisinde Fırat Bulut karakterini canlandırmaktadır.. 

Yararlanılan Kaynak: Vikipedi