Kalp Yarası Dizisinin Başrolü  Gökhan Alkan Kimdir? Mezun Olduğu Okul...

Kalp Yarası Dizisinin Başrolü Gökhan Alkan Kimdir? Mezun Olduğu Okul...

Gökhan Alkan, ATV ekranında yayınlanan Kalp Yarası dizisiyle dikkatleri çekmeye devam ediyor. Gökhan Alkan'ın mesleğini duyanlar ise şaşırıyor.

8 Aralık 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Gökhan Alkan, 2011'de Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şah Tahmasb karakteri ile televizyon dünyasına ilk adımı attı. 

Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği mezunu olan Alkan, öğrencilik yıllarında MSM Actor Studio'da oyunculuk eğitimi aldı. Üniversiteden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 2 sezon aktif olarak yer aldı. Daha sonra arkadaşlarıyla kendi tiyatrosunu kurdu. 

Güney Kore'den Ödülle Döndü

Muhteşem Yüzyıl'da yardımcı karakter olarak televizyon dünyasına adım atan Alkan, daha sonraki projelerinde başrol olarak oyunculuk kariyerine devam etti. 'Kocamın Ailesi, Seviyor Sevmiyor, Kalp Atışı, Zengin ve Yoksul ve Yasak Elma'da yer alan oyuncu, 2016 yılında Güney Kore'de düzenlenen Asia Pasific Actors Network 'Star Awards Özel Ödülü'ne layık görüldü. 

2017-2018 yılları arasında yayınlanan Kalp Atış'ı dizinde başrolü paylaştığı Öykü Karayel ile birlilte Altın Kelebek En İyi Dizi Çifti Ödülü'nü aldı.