Hülya Avşar simit tartışmasını sürdürüyor. Eleştirenleri hedef aldı

Hülya Avşar simit tartışmasını sürdürüyor. Eleştirenleri hedef aldı

Hülya Avşar gerekirse simit yeriz sözleriyle tartışma yaratmıştı. Kendisini eleştirenlere yanıt verdi.

Ekonomik gerekçeklerle bazı vatandaşlar geçinemediğini belirtirken muhalefet ise erken seçim taleplerinde bulunuyor. Siyasetteki tartışma ise ünlüler dünyasına da yansıdı. Hülya Avşar gerekirse 'Simit' yeriz diyerek ekonomiyi yönetenlere destek verdi.

Bu sözleri sunucu Ece Üner tarafından sert sözlerle eleştirilmişti: Hülya Avşar'a Deniz Seki ise destek veren isimlerden olmuştu. Bazı kentlerden yarım simit haberleri gelirken Hülya Avşar'ın Simit fiyatlarını bilmeden açıklama yapması ise büyük tartışma konusu olmuştu Simit fiyatları eleştiri konusu olmaya devam ederken Hülya Avşar açıklamalarıyla bir anda gündeme oturmuştu.

Tüm bu tartışmalar sürerken sessizliğini koruyan Hülya Avşar sonunda suskunluğunu bozdu.

Sosyal medya hesabından peş peşe iki açıklama yayınlayan Hülya Avşar kendisini eleştirenleri sert sözlerle hedef alarak simit konusundaki açıklamalarını tekrarladı ve bu ısrarını sürdürdü.

Yeniçağ'ın aktardığına göre: Hülya Avşar, sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı:

1-Sakinleştiyseniz sıra bende. O kadar konuşmamın içinden, hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de “simit”e takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum. Benim simit yeme meseleme gelince, yerim yada yemem ama bildiğim bir şey var, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı

2-hala da kazanıyorum. Bunun hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim. Sizin gibi düşünenler demek ki başımızda olsa; ne demokrasi kalır, ne konuşma özgürlüğü… Diyeceğim şu ki” Gerekirse simit yiyeceğiz, ama bugünleri beraber atlatacağız.”