Gülse Birsel Yeni Dizisiyle İlgili Bilgiler Verdi! Senaryoyu Sızdırdı

Gülse Birsel Yeni Dizisiyle İlgili Bilgiler Verdi! Senaryoyu Sızdırdı

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizileriyle ekranların en sevilen isimlerinden biri olan Gülse Birsel sonunda yeni dizisi için kolları sıvadı. Bir süre önce yeni dizisinin yayınlanacağının müjdesini vermişti.

Bu dizi ancak diğer diziler gibi olmayacak.

Dijital platformlarda yayınlanacak yeni dizinin diğer dizilerden bir farkı da stüdyo ortamında çekilmeyecek olması.

Gülse Birsel'in yeni dizisi tamamen gerçek mekanlarda çekilecek.

Komedi dizilerinin parlayan yıldızı Gülse Birsel'i hayranlıkla takip eden sevenleri zaman zaman her gördükleri yerde yeni diziyi soruyor ve bilgi istiyorlar. Israrlı sorulara daha fazla dayanamayan Gülse Birsel sonunda yeni dizisiyle ilgili bazı bilgiler verdi.

T24'ün aktardığı habere göre; Gülse Birsel'in yeni dizisinden ayrıntılar da belli olmaya başladı. Yeni dizisinin hazırlıklarını büyük bir uğraşla Sürdüren Gülse Birsel  Masa dergisine verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"8 bölümlük bir komedi dizisi. Dijital bir platforma. Sitcom değil, yani stüdyoda gülme efektli vs değil, gerçek mekanlarda. Güzel bir oyuncu kadrosu planlanıyor. Yazın çekim olur gibi düşünüyoruz. Ama senaryo yazımı aşamasındayım şu an. Güncel bir hikâye. Başka bir ipucu veremiyorum."

NETFLİX'TE Mİ YAYINLANACAK?

Öte yandan Gülse Birsel'in dizinin 8 bölümlük olacağını açıklamasının ardından kulislerde dizinin dünyaca ünlü Netflix platformunda yayınlanacağı öne sürüldü. Öyle ki dizi tutarsa dev platform ikinci sezon onayı bile verecek.

YENİ YETENEKLER YER ALACAK 

Medya kulislerinden aktarılan bazı detaylar da Gülse Birsel'in şimdiye dek çekmiş olduğu dizilerdeki oyunculardan ziyade Gülse Birsel bu dizisinde genç yeteneklere yer verecek. Dizinin kadrosunda son dönemin parlayan yıldızları olacağı kadar henüz keşfedilmemiş yetenekler de yer alacak.

GÜLSE BİRSEL'İN DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Gülse Birsel tarafından çekilecek olan dizinin 2022 Sonbaharında vizyonda olabileceği konuşuluyor. Henüz net bir bilgi olmasa da 2022 içerisinde yayınlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.