Gökçe Bahadır Sevgilisiyle Evlilik Kararı Aldı! Şubat'ta Düğün Var

Gökçe Bahadır Sevgilisiyle Evlilik Kararı Aldı! Şubat'ta Düğün Var

40 Yaşındaki güzel oyuncu Gökçe Bahadır sevgilisi Emir Ersoy ile evlilik kararı aldı. İzmir'in Çeşme ilçesinde dünya evine girecek olan Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy çiftinin düğünüyle ilgili detaylar da belli oldu.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra karakterine hayat veren Gökçe Bahadır uzun süredir birlikte olduğu müzisyen Emir Ersoy ile evlilik kararı aldı. 

Milliyet'in aktardığı habere göre; Nikah İzmir'in turistik ilçelerinden Çeşme'de yapılacak. 

Gökçe Bahadır daha öncede oyuncu Ali Sunal ile evliydi. 2011 yılında Ali Sunal ile dünya evine giren Gökçe Bahadır 2012 yılında boşanarak bu evliliğini bitirmişti.

DÜĞÜNLE İLGİLİ DETAYLAR

Düğün 25 Şubat 2022'de yapılacak. Düğüne az sayıda seçkin kişi davet edildi. 50 kişilik bir düğün merasimi olacağı öğrenildi. İlk olarak Çeşme'de nikah yapılacak. Alaçatı'da ise düğün gerçekleşecek. 

İSTANBUL'DA YAŞAYACAKLAR

Öte yandan düğün sonrasında ünlü çift İstanbul'a geri dönecekler ve yaşamlarını bu şehirde sürdürecekler.

UZUN SÜREDİR HAYATINA KİMSEYİ ALMAMIŞTI

Ali Sunal'dan ayrıldıktan sonra Yunan iş adamı Yiannis Magnos ile kısa bir süre birlikte olan Gökçe Bahadır uzun bir süre hayatına kimseyi almamıştı. En son 2021 yılının Ağustos ayında Emir Ersoy ile ilişkisi olduğu ortaya çıkan Gökçe Bahadır'ın sonrasında evlilik kararı aldığı öğrenildi.

Düğünün yaz aylarında değil de kışın yapılması ise dikkat çekti. 

DİZİDE EVLİLİK KONULARI İŞLENİYOR

Öte yandan Gökçe Bahadır'ın başrollerindeki Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde evlilik konuları işleniyor. Dizide bir boşanma avukatını Canlandıran Gökçe Bahadır performansıyla dikkat çekiyor. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi Salı akşamları FOX TV ekranında yayınlanıyor.