Gelen son habere Fatih Portakal dayanamadı. İktidara köpürdü de köpürdü

Gelen son habere Fatih Portakal dayanamadı. İktidara köpürdü de köpürdü

Al Monitor'dan son dakika olarak geçilen habere Fatih Portakal dayanamadı. İktidara sert sözlerle yüklendi.

Türkiye son dönemde eşi benzeri görülmemiş bir kur depremi yaşıyor. Dolar kurundaki yükseliş hayatın her alanında hayat pahalılığına yol açtı. İktidar ilk kez asgari ücret konusunda rekor bir zam yaptı. Emekli maaşlarına ise yüzde 50 oranında bir zam beklentisi var.

Bugüne dek Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında ise kriz yaşanmaktaydı. Son dönemde Türkiye'de yaşanan kur depremi sonrası Birleşik Arap Emirlikleri ile bir dizi anlaşmalar yapıldı. Yapılan bu anlaşmalar sonrasında Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar'ın Türkiye'ye yatırım yapması bekleniyor.

Ancak bu hamleler bile doların ateşini söndürmeye yetmedi.

FATİH PORTAKAL ÇILGINA DÖNDÜ

Bugün Al Monitor tarafından yayınlanan bir haber gazeteci Fatih Portakal'ı çileden çıkardı. Ortadoğu haberlerine odaklanan Al Monitor haber sitesi flaş bir iddiada bulunarak  Katar'ın Türkiye'nin körfez ülkeleriyle ilişkilerinde arabuluculuk rolünü üstlendiğini  duyurdu.

Bu haberi sosyal medya hesabından  paylaşan Fatih Portakal "Düştükleri ve ülkeyi düşürdükleri duruma bakar mısınız?  Bitmedi, sırada Suudiler var, İsrail var. Mısır ve Suriye’den Esed dedikleri Esad var. Barışacaktın da derdiniz neydi hepsiyle kavga ettin?Dik duramamak bu olsa gerek!" sözleriyle iktidara tepki gösterdi.

İşte Fatih Portakal'ın o mesajı