FOX TV'de Daha Yeni Başlayan Mahkum Dizisi Son Hamlesiyle Şaşırttı

FOX TV'de Daha Yeni Başlayan Mahkum Dizisi Son Hamlesiyle Şaşırttı

FOX TV ekranlarında Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın başrollerindeki Mahkum dizisi uyguladığı taktik sayesinde daha ilk bölümüyle başarı elde etti.

Televizyon Gazetesinin özel haberine göre; Sezonun merakla beklenen dizisi 'Mahkum' dün akşam ilk bölümüyle FOX izleyicisiyle buluştu. Aslında Perşembe günleri yayınlanacak olan dizi için Fox TV farklı bir taktik denedi.

Güney Kora dizisi Innocent Defendant'tan uyarlanan MF Yapım imzalı, yönetmen koltuğunda Volkan Kacatürk'ün oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş ve Nergiz Herdem'in kaleme aldığı FOX TV'nin yeni dizisi Mahkum, ilk bölümüyle büyük beğeni topladı.

FOX TV ekranlarında her Salı akşamı yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizi koronavirüs nedeniyle çekimleri aksayınca devreye yeni dizi Mahkum girdi. Yeni dizi Makum günün en çok izlenen yapımı oldu. Başarını daha ilk bölümüyle kanıtlayan dizi, sosyal medyada olumlu ve övgü dolu dönüşler aldı. Dizi hakkında yapılan yorumlar en çok oyunculara ve senaryoya geldi. 

Son zamanlarda birçok dizisine final yaptıran FOX TV'nin Mahkum dizisiyle dönüşü muhteşem oldu. Salı akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Mahkum iyi bir başlangıç yaptı ancak yoluna planlanan gününde devam edecek. 

Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova'nin yer aldığı Mahkum, 16 Aralık Perşembe günü ikinci bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak.

Peki Onur Tuna Kimdir?

2 Temmuz 1985 tarihinde dünyaya gelen Onur Tuna, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Fakütesinde lisansını tamamladıktan sonra, Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı'nda bir yıl Sanat Müziği Ses Eğitimine devam etti. 

Üniversite yıllarında tiyatro sahnelerinde yer alan oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde 3 yıl eğitim aldı. Tiyatro eğitimi aldığı sırada fotomodellik yapan Tuna, İstanbul'a taşınarak Ayla Algan ve Craft Tiyatro gibi özel tiyatrolarda eğitim aldı.

Bi Küçük Eylül Meselesi filmi ile beyaz perdeye çıkan oyuncu, Filinta, Cesur Yürek, Yasak Elma ve Mucize Doktor gibi başarılı projelerde yer aldı.