Camdaki Kız dizisinin en güçlü karakteriydi. Diziden Ayrılık haberi geldi

Camdaki Kız dizisinin en güçlü karakteriydi. Diziden Ayrılık haberi geldi

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Feride karakterine hayat veren Nur Sürer'in ayrılacağı belirtiliyor..

Yayınlandığı günden itibaren Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren Camdaki Kız dizisinden beklenmedik bir ayrılık haberi geldi. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerindeki Camdaki Kız dizisinde Feride karakterine hayat veren Nur Sürer'in diziden ölerek ayrılacağı bildirildi.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabında da Nalan hayatıyla ilgili gerçekleri öğreniyor ve sonrasında ise annesi olarak bildiği Feride'yi kaybediyordu. Kitapla uyumlu senaryo gereği Nalan geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Feride'nin annesi olmadığı gerçeğini acı bir şekilde öğrendi.

ANNESİ VEFAT EDECEK

Hayatı boyunca saklamak istediği sırrı açığa çıkan Feride zor günlerden geçecek. Ağır bir hastalık geçirecek olan Feride ilerleyen bölümlerde daha da kötüleşecek. Bir sonra sonra diziden ölerek ayrılacak. Nur Sürer'in ayrılığıyla Camdaki Kız dizisi seyircileri en etkili karakteri de kaybetmiş olacak.

NALAN'I ZOR GÜNLER BEKLİYOR

Kanal D ekranlarında perşembe akşamları ekrana gelen Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünden de fragman geldi. Nalan annesi hakkındaki gerçeği öğrendikten sonra büyük bir şok yaşarken üstüne bir de Sedat'ın sakladıklarını öğrenecek. Nalan'ın artık gözü açılmıştır. O eski Saf Nalan yoktur. Kuşkulandığı her şeyin üzerine giden biri olmuştur.

Fragmanda Muzo'nun kız arkadaşı Melisa ile Sedat'ı hararetli bir şekilde tartışarak gören Nalan istemeden de olsa o diyalogları duyacaktır. Nalan daha öncede hayatıyla ilgili sırrı annesi ve Hafiş'in konuşmalarını gizlice dinleyerek öğrenmişti. Camdaki Kız dizisinin 24.bölümü bu akşam Kanal D ekranlarında yayında olacak..