Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna bomba bir oyuncu daha katıldı

Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna bomba bir oyuncu daha katıldı

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı.:

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi yoluna tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin her yeni bölümü merakla izlenirken usta bir oyuncu daha diziye dahil oldu. 

 

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre: Tims&B’nin atv için çektiği fenomen diziye Türk tiyatrosunun çok usta bir ismi katılıyor.


Altan Gördüm, Murat Saraçoğlu’nun yönettiği, Ayfer Tunç’un ise yazdığı fenomen dizinin kadrosuna sürpriz bir karakterle katıldı. Ana kadrosu neredeyse tamamen değişen diziden yeni ayrılıkların yaşanacağı da konuşuluyor.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN EN BÜYÜK RAKİBİ

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin en güçlü rakibi , Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi.. Her iki dizide Perşembe akşamları yayınlanıyor. Bir zamanlar Çukurova dizisi şimdilik Camdaki Kız dizisi kadar etkili olmasa da kadrosuna dahil ettiği oyuncularla dikkat çekiyor..

ALTAN GÖRDÜM KİMDİR?

Altan Gördüm 1 Aralık 1958 tarihinde  Adana'da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde eğitim gören Altan Gördüm sonrasında oyunculuğa merak sararak Ankara Sanat Tiyatrosu'nun kurslarına katılarak oyunculuk dünyasına adım atmıştır. 

2021 itibariyle 63 yaşında  olan Altan Gördüm Ankara Devlet Tiyatrosu kadrosunda yer alan isimlerden biridir. Sayısız oyunda yer alan başarılı oyuncu bugüne dek sayısız dizi ve filmde rol almıştır..